Blog/Starter hosting paket

Pored postojećih Single Domain Hosting i Multi Domain Hosting paketa, sada dodajemo novi Blog/Starter hosting paket, namijenjen blogerima koji tek ulaze u svijet blogovanja ali i onima čije potrebe sajta nisu zahtjevne. U ovom paketu korisnik dobija 500MB prostora na serveru, 10GB mjesečnog protoka, neograničen broj SQL baza, kao i mogućnost kreiranja jednog email naloga.

Cijena ovog hosting paketa je 16.80€ godišnje. U kombinaciji sa cijenom .me domena od 6.99€ za prvu godinu, ovaj paket predstavlja idealnu početnu tačku za blogove, male projekte, ali i za sve one koji bi željeli da testiraju da li će njihov sajt biti posjećen prije nego što odvoje značajnija sredstva za neki od neograničenih paketa u našoj ponudi.

Ako tek postavljate svoj sajt, želite da isprobate mogućnosti koje nudi svijet interneta – ovo je savršen paket za vas. Kada postanete ultra-mega-giga popularni, da ne kažemo uticajni :), uvijek možete da se upgrade-ujete na neki od naših naprednih paketa.

Pogledajte ovdje ostale tehničke specifikacije paketa.

Enterprise Email

email

Takođe, pored standardne usluge Email Hostinga, koja omogućava kreiranje neograničenog broja email naloga sa po 2GB prostora, u ponudi je i Enterprise Email Hosting, koji omogućava kreiranje email naloga sa 30GB prostora na serveru. Zavisno od broja adresa koje se dodaju, cijena po jednom email nalogu opada, tako da je za 50 i više Email adresa, cijena po email nalogu 1,59€ mjesečno.

Enterprise Email je savršeno rješenje za poslovne korisnike koji imaju potrebu za velikim prostorom po email nalogu i naprednim funkcijama za timski rad poput dijeljenja kalendara i fajlova, dodjeljivanja i praćenja dužnosti i zadataka, podrške za MAPI (pored POP i IMAP) protokol i mnogih drugih. Enterprise email radi na Open Xchange platformi koja osim pomenutih stvari nudi i veliki broj drugih alata za kolaboraciju i produktivnost koji će vam pomoći da svoju majstorski dizajniranu poslovnu početnu stranu na internetu prilagodite vašim potrebama.

Itana je naš community menadžer i rezidentni bloger. Ako imate fobiju od zagrljaja, ne prilazite joj kad je u dobrom raspoloženju.