Uz svaki kupljeni domen kod Me-Neta, dobijate mogućnost kreiranja 2 besplatne email adrese, čiji je kapacitet 100MB po nalogu. Otvaranje naloga je jednostavno, kroz samo nekoliko koraka.

1) Potrebno je prvo da se ulogujete na svoj nalog. Klikom na tab Korisnici u glavnom meniju sajta, odaberite opciju Login/Registracija.

besplatne email adrese

Otvoriće vam se login stranica. Gdje ćete unijeti email adresu i lozinku za svoj korisnički nalog.

2) Nalazite se u Me-Netovoj prodavnici i potrebno je da otvorite stranicu Moj nalog.

besplatne email adrese

Sa stranice svog naloga upravljate svim uslugama koje su vam na raspolaganju. U ovom sučaju potrebni su nam domeni, pa u polje Jump to domain unesete naziv domena i kliknete na strelicu pored.

3) U meniju sa desne strane odaberite stranu Email. I birate opciju Manage Email.

besplatne email adrese

4) U novootvorenom prozoru kliknete na opciju Add user.

besplatne email adrese

5) Popunjavate formu i nakon klika na novu opciju Add user, uspješno ste kreirali email adresu. Čestitamo! :)

Opcija Manage Users/Accounts vam omogućava da upravljate svojim email adresama, a kroz nju možete pronaći i parametre za podešavanje email klijenta.

Ne zaboravite da, ukoliko vam je potrebno više od 100MB po email adresi, ili želite mogućnost kreiranja više email adresa sa većim kapacitetom, možete uvijek odraditi upgrade na Unlimited ili Enterprise email pakete.

Draško je naš menadžer prodaje, diplomirani ekonomista i najzaslužniji član za razvoj Google AdWords usluga. Draško je kapiten Me-Net reprezentacije u pikadu. Metu nikad ne promašuje.